Over Robbe & Robbe

 

Familiemediator en scheidingsbemiddelaar

Alexandra Robbe is als MfN-mediator aangesloten bij het kwaliteitsregister Mediatorsfederatie Nederland. Na afronding van haar opleiding tot mediator heeft zij zich verder gespecialiseerd in familiemediation en scheidingsbemiddeling. Haar grote zakelijke netwerk en achtergrond als jurist is een waardevolle toevoeging op haar werk als mediator. Hierdoor kan zij stellen adviseren over de zakelijke kant van een scheiding, van alimentatie tot pensioenen. Een prettige gedachte.

 

Docent en coördinator Buurtbemiddeling

Naast haar praktijk werkt Alexandra als docent bij Dé Mediatoropleiders. Hier deelt zij haar kennis en ervaring met aankomend mediators. Namens dit instituut treedt zij ook op als instituut assessor bij Intop Mediationtoets. Daarnaast is ze werkzaam als coördinator Buurtbemiddeling bij Indebuurt033/Welzin.

 

Paul Robbe: de financieel adviseur

In de mediationpraktijk werkt Alexandra samen met haar partner. Paul is meer dan 15 jaar werkzaam als adviseur van bedrijven en ondernemers en heeft veel ervaring met zakelijke contracten en waarderingen. Hij geeft strategisch en financieel advies en kijkt vanuit zijn ervaring en persoonlijkheid met een invalshoek op situaties die tot een oplossing kunnen leiden. Waar nodig kan hij worden ingeschakeld om samen met u oplossingen te bereiken die op het eerste gezicht onmogelijk leken.